Fietsencatalogus

Aangenaam! 
Susanne Boers

fietsbanner


FietsenCatalogus neemt jouw website uit handen

fietsbanner


Overtuigd? Neem contact op!
06 42656524
info@fietsencatalogus.nl

fietsbanner

Fiets op een bekroonde e-bike


Maar liefst vijf van onze elektrische fietsen zijn in de Kieskeurig.nl E-bike Duurtest onderscheiden met het ‘Goed uit de Test’-predicaat. 

De e-bikes werden, samen met 21 andere merken, meerdere weken door consumenten getest en beoordeeld. Bij een score van 8,0 of hoger krijgt een model het predicaat ‘Goed uit de Test’.

En het goede nieuws is: Jij kunt er binnenkort ook op rijden.Want deze elektrische fietsen zijn goed leverbaar via een Trek-dealer bij jou in de buurt.

Allant+ 6
 

‘Beestachtig krachtig’ en ‘voor je gevoel krachtig genoeg om een caravan aan te hangen’. De Allant+ 6, geschikt voor zowel zandpaden, sportieve heuvelritten en stadsverkeer, werd beoordeeld met een 8,7

Fetch+ 4
 

De gloednieuwe Fetch+ 4 kreeg in zijn categorie, met een 8,7 een bovengemiddelde score.

Consumenten roemden de fiets om zijn wegligging en de wendbaarheid.

FX+ 2
 

De FX+ 2 behaalde een gemiddelde score van 8,3. Naast het gewicht vielen ook de geruisloze achterwielmotor en de nette afwerking op aan deze sportieve fiets, die ook zonder ondersteuning erg wendbaar is.

Verve+ 2
 

De Verve+ 2 kreeg een 8,3 in de categorie Woon-werk, waarbij de fiets vooral uitblonk als comfortabele stadsfiets.

Verve+ 4
 

De Verve+ 4 scoorde een 8,5 in de categorie Recreatief. 

De comfortabele zithouding en het verstelbare stuur vielen op, evenals de stille motorondersteuning en de in het frame geïntegreerde accu.

5 opmerkelijke fietsroutes langs historische spoorlijnen
5 opmerkelijke fietsroutes langs historische spoorlijnen
De betoverende charme van Europa ontdekken op twee wielen terwijl je over voormalige spoorlijnen fietst die een nieuw leven hebben gekregen als schilderachtige fietspaden? Dat kan! Hoewel veel spoorlijnen in Europa zijn verdwenen, heeft de transformatie ervan voor prachtige fietsroutes gezorgd. Wij verzamelden 5 opmerkelijke fietsroutes die ooit dienstdeden als spoorlijn.
Lees verder
Ontdek Topbestemmingen voor fietsvakanties in Najaar en Winter
Ontdek Topbestemmingen voor fietsvakanties in Najaar en Winter
Terwijl Nederland langzaam in wintermodus gaat en de regen tegen de ramen klettert, kun jij je fietsavontuur voortzetten onder de stralende zon. Ontdek deze drie zonnige fietsbestemmingen waar je kunt genieten van adembenemende tochten in het najaar en de winter.
Lees verder
De 3 mooiste fietsroutes langs de kust
De 3 mooiste fietsroutes langs de kust
Het is een prachtige zomerse dag, wat ga je dan doen? Juist! Je zet de fietsen op de auto en rijdt naar de kust voor een heerlijke fietsroute langs de kust. Stop onderweg bij een gezellig terrasje om een verfrissend drankje te drinken en mensen te kijken. Klinkt goed toch? Speciaal voor liefhebbers van fietsroutes langs de kust verzamelden wij de 3 mooiste!
Lees verder