Voor de vijfde keer de beste uit de test

Kingpolis

Een e-bike is de leukste investering in plezier die er is. Die wil je natuurlijk wel goed verzekeren. Als e-biker ben je dan uitstekend af met de doorlopende verzekering van Kingpolis. Deze is namelijk voor de vijfde keer (!) door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste uit de test. Voor e-bikes én stadsfietsen.

Met een Kingpolis-verzekering mag je rekenen op heel veel service en zekerheid. Bij diefstal of een total loss van de fiets bijvoorbeeld, vergoedt de verzekering de nieuwwaarde tot 5 jaar na aankoop! Een ander groot pluspunt is de Casco Compleet-dekking (diefstal en beschadiging). Deze komt standaard met een ongevallenverzekering, verhaalsrechtsbijstand én Europese pechhulp.

Kortom, Kingpolis is terecht de beste uit de test.

Het licht aan het einde van het fietspad
Het licht aan het einde van het fietspad
FietsenCatalogus is geworteld in de online marketing van verschillende regionale fietswinkels en -merken in Nederland.
Lees verder
Ebike Das Original heet voortaan ADVANCED EBIKE
Ebike Das Original heet voortaan ADVANCED EBIKE
In 2011 kwam de Duitse fietsenfabrikant E BIKE Advanced Technologies GmbH op de markt met Ebike Das Original en wist in 10 jaar tijd met succes zijn plek te veroveren.
Lees verder
Een e-bike kiezen. Hoe dan?
Een e-bike kiezen. Hoe dan?
Een e-bike kiezen is makkelijker gezegd dan gedaan. Wie wel eens nieuwsgierig op internet de mogelijkheden heeft onderzocht weet hoe groot de keuze is. Die is in een woord gigantisch. Voor mensen die nu opstappen in de wondere wereld van de e-bikes is het handig om enkele handvatten te hebben bij het maken van de juiste keuze.
Lees verder