Lugano


Vakmanschap en inzicht heeft geresulteerd in de vervaardiging van verfijnde modellen e-bikes, namelijk de Lugano Elo Tour, Lugano Elo De Luxe en de Lugano Elo Special. Hierdoor is er altijd een e-bike die aansluit bij jouw gewenste fietsbeleving. De e-bikes van Lugano vallen vooral op door hun moderne en frisse uiterlijk. Stuk voor stuk zijn het prachtige fietsen.

De Lugano Elo Special – Lekker toeren

De Lugano Elo Special is de ideale fiets om heerlijk mee te toeren. De e-bike heeft 5 standen trapondersteuning en haalt ruim 125 ‘eerlijke’ kilometers. De Elo Special is wendbaar en licht als een stadfiets. De motor is gepositioneerd in het midden van de fiets, waardoor het gewicht van de fiets mooi verdeeld wordt. Zo stuurt het vrij van weerstand en voelt het alsof je op een normale fiets rijdt. De e-bike is tevens voorzien van hydraulische schijfremmen en buitenbanden met anti-leklaag. Tot slot heeft de Elo Special traploze versnellingen. Met een hendel aan het stuur geef je gemakkelijk aan of je lichter of zwaarder wilt trappen.

De Lugano Elo de Luxe – Van alle gemakken voorzien

Evenals de Elo special voelt de Lugano Elo de Luxe aan als een stadsfiets. Tevens is deze fiets zeer onderhoudsvriendelijk, vanwege de gesloten kettingkast en veilige roller brakes remmen. Deze e-bike is voorzien van een geïntegreerde USB-aansluiting op de koplamp en op de display. Dus wil je jouw telefoon, navigatiesysteem, camera, iPod etc. opladen terwijl je onderweg bent naar jouw bestemming? Dat kan, want met de Lugano Elo De Luxe ben je van alle gemakken voorzien.

De Lugano Elo Tour – Genietend naar uw werkplek 

Ben je op zoek naar een heerlijke e-bike om mee naar het werk te gaan? Dan zit je goed op de Elo Tour. Voorzien van voorwielmotor met traprotatiesensor en een actieradius van 75 echte kilometers, weet je dat je goed aankomt.

Zoeken
Merken
Filter op