Fietsencatalogus

Aangenaam! 
Susanne Boers

fietsbanner


FietsenCatalogus neemt jouw website uit handen

fietsbanner


Overtuigd? Neem contact op!
06 42656524
info@fietsencatalogus.nl

fietsbanner

Merida One Forty 700 valt in de prijzen


De Merida One Forty 700 is door Bikeradar.com uitgeroepen tot ‘Bike of the Year’. Dat is niet voor niets, want de One-Forty leidt je moeiteloos langs rotsachtige trails, losse bosgrond, flinke boomwortels, steile afdalingen en ruige klimmen. 
 

De nieuwe One Forty 700 is de ultieme trailfiets, gemaakt voor de zwaarste trails ter wereld.  De Merida One Forty 700 heeft een nieuw ontwikkelde achterbrug met het flip-chip mechanisme. Daardoor is het mogelijk om zowel met een 29 als 27.5 inch achterwiel te rijden.

De mountainbike is uitgerust met een Shimano SLX 12-speed versnellingsgroep. Om voor het nodige comfort te zorgen op de ruige trails heeft deze full suspension mountainbikeeen Marzocchi Z1 Air voorvork. In combinatie met de Rock Shox Deluxe Select+ achterdemper worden alle schokken goed opgevangen. Verder is de Merida One Forty 700 uitgerust met van krachtige hydraulische schijfremmen zodat je snel en veilig tot stilstand kunt komen. Ben je op zoek naar een fiets waarmee je op alle terreinen goed uit de voeten kunt? Maak dan een afspraak voor een proefrit op deze full suspension mountainbike van Merida.

5 opmerkelijke fietsroutes langs historische spoorlijnen
5 opmerkelijke fietsroutes langs historische spoorlijnen
De betoverende charme van Europa ontdekken op twee wielen terwijl je over voormalige spoorlijnen fietst die een nieuw leven hebben gekregen als schilderachtige fietspaden? Dat kan! Hoewel veel spoorlijnen in Europa zijn verdwenen, heeft de transformatie ervan voor prachtige fietsroutes gezorgd. Wij verzamelden 5 opmerkelijke fietsroutes die ooit dienstdeden als spoorlijn.
Lees verder
Ontdek Topbestemmingen voor fietsvakanties in Najaar en Winter
Ontdek Topbestemmingen voor fietsvakanties in Najaar en Winter
Terwijl Nederland langzaam in wintermodus gaat en de regen tegen de ramen klettert, kun jij je fietsavontuur voortzetten onder de stralende zon. Ontdek deze drie zonnige fietsbestemmingen waar je kunt genieten van adembenemende tochten in het najaar en de winter.
Lees verder
De 3 mooiste fietsroutes langs de kust
De 3 mooiste fietsroutes langs de kust
Het is een prachtige zomerse dag, wat ga je dan doen? Juist! Je zet de fietsen op de auto en rijdt naar de kust voor een heerlijke fietsroute langs de kust. Stop onderweg bij een gezellig terrasje om een verfrissend drankje te drinken en mensen te kijken. Klinkt goed toch? Speciaal voor liefhebbers van fietsroutes langs de kust verzamelden wij de 3 mooiste!
Lees verder