Fietsencatalogus

Aangenaam! 
Susanne Boers

Heeft een 7.7 gescoord in de 2021 fietstest van Fietstest.nl

Pegasus Siena E7 Plus Belt


Pegasus bouwt al 35 jaar de mooiste en meest betrouwbare fietsen. In die periode is het merk uitgegroeid tot marktleider in Duitsland. Ook de Pegasus Siena E7 Plus Belt komt uit de Pegasusfabriek en scoort meteen een 7.7 op het rapport van de 2021 fietstest op Fietstest.nl. Dit damesmodel heeft het allemaal in huis. Een geruisloze Bosch-motor, soepele ondersteuning, een prettige instap en een comfortabele vering. Stuk voor stuk kenmerken en kwaliteiten die prettige fietstochten garanderen.

65+ jaar - Type fietser: Recreatief

Paul

Pluspunten

  • soepel te berijden
  • Krachtige ondersteuning
  • Geruisloze motor
  • Goede vering

Omschrijving

Zadel erg slecht.

56 - 65 jaar - Type fietser: Recreatief

Michael

Pluspunten

  • Prettig bedienbaar display
  • Comfortabele vering
  • Rijdt heerlijk
  • Complete fiets

Omschrijving

Voor mij beste fiets in deze prijsklasse. Fiets super en zeer comfortabel. Aanrader.

5 opmerkelijke fietsroutes langs historische spoorlijnen
5 opmerkelijke fietsroutes langs historische spoorlijnen
De betoverende charme van Europa ontdekken op twee wielen terwijl je over voormalige spoorlijnen fietst die een nieuw leven hebben gekregen als schilderachtige fietspaden? Dat kan! Hoewel veel spoorlijnen in Europa zijn verdwenen, heeft de transformatie ervan voor prachtige fietsroutes gezorgd. Wij verzamelden 5 opmerkelijke fietsroutes die ooit dienstdeden als spoorlijn.
Lees verder
Ontdek Topbestemmingen voor fietsvakanties in Najaar en Winter
Ontdek Topbestemmingen voor fietsvakanties in Najaar en Winter
Terwijl Nederland langzaam in wintermodus gaat en de regen tegen de ramen klettert, kun jij je fietsavontuur voortzetten onder de stralende zon. Ontdek deze drie zonnige fietsbestemmingen waar je kunt genieten van adembenemende tochten in het najaar en de winter.
Lees verder
De 3 mooiste fietsroutes langs de kust
De 3 mooiste fietsroutes langs de kust
Het is een prachtige zomerse dag, wat ga je dan doen? Juist! Je zet de fietsen op de auto en rijdt naar de kust voor een heerlijke fietsroute langs de kust. Stop onderweg bij een gezellig terrasje om een verfrissend drankje te drinken en mensen te kijken. Klinkt goed toch? Speciaal voor liefhebbers van fietsroutes langs de kust verzamelden wij de 3 mooiste!
Lees verder