Fietsencatalogus

Aangenaam! 
Susanne Boers

Heeft een 8.7 gescoord in de 2021 fietstest van Fietstest.nl

Stromer ST1


Wat een fantastische speed pedelec is de Stomer ST1. Nagenoeg alles klopt. Krachtige ondersteuning, geruisloze motor, nette afwerking, uitstekende remmen en een karaktervol design. De Stromer is perfect voor langere afstanden, maar ook als de bestemming je werkplek is. De Stromer brengt je veilig en comfortabel (denk goede zithouding) naar je bestemming. Elke meter kwaliteit volgens Stromer en dat klopt. De ST1 scoort maar liefst een 8.7 in de 2021 fietstest van Fietstest.nl. Dan ben je een echte winnaar.

18 - 25 jaar - Type fietser: Vooral woon-werk

Willemieke

Pluspunten

  • Soepele ondersteuning
  • Prettige instap
  • Rijdt heerlijk
  • Complete fiets
  • Remmen uitstekend

Omschrijving

Ontzettend fijne fiets met soepele ondersteuning. Zeer comfortabel.

26 - 35 jaar - Type fietser: Recreatief

Gerrita

Pluspunten

  • Soepele ondersteuning
  • Prettige instap
  • Rijdt heerlijk
  • Aangenaam zitcomfort

Omschrijving

Deze fiets heeft een hele soepele ondersteuning. Zonder veel moeite rij je een hoge snelheid. De fiets heeft een goede zithouding. Een zeer comfortabele speed pedelec! Het enige nadeel vind ik de positie van het display, die laag op het frame zit.

5 opmerkelijke fietsroutes langs historische spoorlijnen
5 opmerkelijke fietsroutes langs historische spoorlijnen
De betoverende charme van Europa ontdekken op twee wielen terwijl je over voormalige spoorlijnen fietst die een nieuw leven hebben gekregen als schilderachtige fietspaden? Dat kan! Hoewel veel spoorlijnen in Europa zijn verdwenen, heeft de transformatie ervan voor prachtige fietsroutes gezorgd. Wij verzamelden 5 opmerkelijke fietsroutes die ooit dienstdeden als spoorlijn.
Lees verder
Ontdek Topbestemmingen voor fietsvakanties in Najaar en Winter
Ontdek Topbestemmingen voor fietsvakanties in Najaar en Winter
Terwijl Nederland langzaam in wintermodus gaat en de regen tegen de ramen klettert, kun jij je fietsavontuur voortzetten onder de stralende zon. Ontdek deze drie zonnige fietsbestemmingen waar je kunt genieten van adembenemende tochten in het najaar en de winter.
Lees verder
De 3 mooiste fietsroutes langs de kust
De 3 mooiste fietsroutes langs de kust
Het is een prachtige zomerse dag, wat ga je dan doen? Juist! Je zet de fietsen op de auto en rijdt naar de kust voor een heerlijke fietsroute langs de kust. Stop onderweg bij een gezellig terrasje om een verfrissend drankje te drinken en mensen te kijken. Klinkt goed toch? Speciaal voor liefhebbers van fietsroutes langs de kust verzamelden wij de 3 mooiste!
Lees verder